NIEUWS

Muziekavond bij Aurora Hafa-D examens

Muziekavond bij Aurora - Vrijdag 22 september - 20:00 uur
Geachte ereleden en muziekliefhebbers, Op 22 september as. is er een speciale muziekavond bij Koninklijke Harmonie Aurora te Grevenbicht. Deze avond verzorgd de harmonie in zaal Aurora een concertavond met twee bijzondere hoogtepunten. Tijdens de muziekavond wordt van twee muzikanten van de harmonie namelijk het Hafa-D examen afgenomen. Deze openbare examens zijn vrij toegankelijk voor publiek. Dit is voor de leerlingen een spannende manier om examen te doen en voor muziekliefhebbers een mooie gelegenheid om kennis te nemen van de gang van zaken bij een muziekexamen. De twee kandidaten zijn beide jonge muzikanten van de harmonie. Sven van de Bult zal examen doen op de alt-saxofoon en Camiel Lemmens op de hoorn. Naast een spannende ervaring zal het zeker een mooi concert worden waarvoor eenieder van harte is uitgenodigd. De harmonie heet u van harte welkom op dit bijzonder muziekconcert. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.
Vriendelijke groet,
Frank Dirks
Voorzitter

Districsfestival LBT Zaal Aurora

Op zondag 1 oktober organiseert de Drumband van Koninklijke Harmonie Aurora Grevenbicht het jaarlijkse LBT Districtsfestival – District Roermond. Het festival wordt in en rondom Café zaal Aurora in Grevenbicht gehouden

Ladies Fashion Fair Zondag 8 oktober 13:30 uur

Ladies Fashion Fair op zondag 8 oktober. De Dames van Beeg en Omstreken zullen op zondag 8 oktober a.s. opnieuw getrakteerd worden op een wervelende modeshow, een gezellige ambiance, lifestyle, food and more en natuurlijk op de nieuwste items van de Herfst- en Wintercollectie 2017/2018. Kortom, een super gezellige middag die je niet graag wilt missen. Het evenement vindt plaats in café-zaal Aurora, Raadhuisstraat 10 in Grevenbicht. De zaal zal voor deze gelegenheid sfeervol worden ingericht met een royale catwalk, ruimte voor de stands en voldoende zit- en staanplaatsen. De catwalk zal worden verlicht. De organisatie zorgt voor een DJ en een fotograaf. Programma (onder voorbehoud) 13.30 uur: Deuren open en gelegenheid voor het bezoeken van de diverse stands 14.00 uur: Opening 14.30 uur: Modeshow 16.00 uur: Pauze met loterij en gelegenheid voor het bezoeken van de diverse stands 16.30 uur: Modeshow 17.00 uur: Einde (leuke muziek met gelegenheid tot bezoeken standhouders)

Derde Prijs Rabobank Clubkas Campagne 2017

Rabobank Clubkas Campagne: We vielen weer in de prijzen!! KH Aurora heeft de derde prijs in de wacht gesleept met 356 stemmen. Kapel Daag en Nach had daarbij nog eens 138 stemmen. Nogmaals bedankt voor jullie stem(men)